Ons bedrijf

WIE ZIJN WIJ?

Sinds 1889 houdt Timmerman BV zich bezig met mechanisatie en innovatie van techniek in landbouw en grondverzet. Dat betekent een opgebouwde ervaring en kennis van meer dan 130 jaar in een open en verantwoord familiebedrijf. Onze klantenkring bestaat uit een netwerk dat graag zaken doet met een betrouwbaar en sterk dienstverlenend bedrijf. Van oorsprong houden we ons bezig met machines - nieuw en gebruikt - en met een groot onderdelenassortiment. Ons bedrijf volgt ontwikkelingen op de voet en gaat mee in innovatie in de landbouw- en grondverzetsector. Het houdt daarbij rekening met de meest efficiënte en verantwoorde wijze van werken voor mens en milieu. Ons team van medewerkers is deskundig en gespecialiseerd in advisering. Aanschaf, onderhoud tot terugbrengen voor verkoop zijn zaken waar we ons dagelijks voor inzetten. Nuchter, betrouwbaar en service gaat voor alles! Dat zijn onze waarden.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 

Kom jij bij ons werken?

Kom jij ons team versterken?

Het team van Timmerman BV staat voor kwaliteit en service. In een klantvriendelijke benadering werken we nauwkeurig. Een aantal criteria is gewenst bij het in dienst nemen van nieuwe collega’s. De nieuwe medewerker is namelijk een doorpakker, heeft affiniteit met de agrarische en/of grondverzetsector. Hij/zij houdt van innovaties en heeft een brede interesse in techniek. Zie jij jezelf terug in deze criteria? Dan pas je mogelijk in ons team.

Bekijk vacatures

Geschiedenis

Al 130 jaar onderweg met Timmerman

We gaan actief de uitdagingen aan die voortvloeien uit de verandering in de landbouwsector. Wij streven ernaar om onze service op alle fronten te verbeteren; service gaat voor alles!

Onze geschiedenis