Diensten

Het kloppend hart van onze onderneming is SERVICE. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor u. Ons serviceteam is uitgerust met de beste gereedschappen in een goed geoutilleerde werkplaats en verleent ondersteuning op locatie door volledig ingerichte servicebussen. Dit alles om u zo goed en snel als mogelijk van dienst te zijn. Onze servicemonteurs zijn vakkundig opgeleid, hebben specialistische kennis van de merken en worden continu getraind.

Onderhoud

Onderhoud dat bij u past

Tijdig en goed onderhoud plegen aan een machine is van belang voor het behoud, de levensduur en de prestaties. Dit begrijpen wij. Onze ervaring is dat iedereen het onderhoud op een eigen en andere manier invult. U kiest en bepaalt hoe uw machine wordt onderhouden en wij ondersteunen of adviseren daarin.

Reparatie

Kwaliteit en garantie

Heeft uw trekker of machine een reparatie nodig? Wij staan altijd voor u klaar. Bij onze reparatiewerkzaamheden maken wij gebruik van originele onderdelen en hoogwaardige oliën en smeermiddelen. Dit geeft een garantie op de kwaliteit van de onderdelen en op de uitgevoerde reparatie. Indien noodzakelijk hebben wij tijdelijk een vervangende machine voor u beschikbaar.

Onderdelen en accessoires

Meer dan 6.000 onderdelen voor u

Elke vestiging beschikt over een eigen magazijn met een ruime voorraad. Onze magazijnmedewerkers helpen u graag het juiste onderdeel te vinden. Is het gezochte onderdeel niet direct beschikbaar? Wij werken eraan dat het bij voorkeur de volgende ochtend voor u klaarligt. Voor vragen over een onderdeel of een bestelling kunt u contact met ons opnemen.